čtvrtek 20. července 2017

Ako lieči vo Zbrojovke lajdák z útoku? Dajú je dozadu, nech si to skúsi

Kvôli jeho chybám pri bránení Zbrojovka inkasovala ku koncu sezóny v Příbrami aj pri ligovej dernier s Jabloncom. S nevšedným nápadom, ako napraviť futbalového hriešnika Stanislava Vávra, prišiel tréner Václav Kotal.

Z bet 365 brnianskeho útočníka v príprave pred novou sezónou urobil krajného beka. "Hráč si tak uvedomia, že nebráni správne, a vytvorí sa v ňom zodpovednosť pre tímový výkon," vysvetľuje kouč Zbrojovky. "Navyše hráči spoznajú ďalšie úlohy. Keď nebude napríklad ľavý záložník vedieť, čo robí ľavý obranca, nikdy hráči nebudú správne spolupracovať. "

Okrem Vávru si nové posty v zálohe vyskúšali aj jeho útočné parťáci. "Nemáme mužstvo, ktorému by som povedal: Ty len bráň a t ie útoč.Musíme hrať tímovo, "uvedomuje si Kotal.

Na nápravu nezbedných ofenzívnych futbalistov už Zbrojovka nemá čas. Jej príprava pred ligou, ktorú Brňany načnete 25. júla doma proti ostravskému Baníka, finišuje. Po dnešnom dueli proti Českým Budějoviciam v Kamenici nad Lipou čaká prvoligovú družinu už len herné sústredenie v Rakúsku.

Brňany postupne vyzvú silnej nemeckej celky Bielefeld, Ingolstadt a Werder Brémy.

A 62letého stratéga straší bet365 víkendová konfrontácia českého tímu s Bundesligou. Plzeňský majster schytal od Stuttgartu výprask 3: 6. "Tímy mohli byť v inej časti prípravy.Ale chalanom v kabíne som hovoril: Páni, Stuttgart sa zachránil v bundeslige v poslednom kole a podľa plzeňského trénera Koubka im mohli dať pokojne desať gólov, "podotýka Kotal. "Ani si nechcem predstaviť, že podáme výkon ako proti T� �borsku alebo Hradci."

bet365 stavky "- zmeny-v-zostave-o-mista-bojujem-nováčikovia-i-navrátilec -skoda "> Zmeny v zostave: o miesta bojujú nováčikovia aj navrátilec Škoda

Jeho zverenci v prípravných dueloch striedali lepšie okamihy s horšími, Brňany sa však utvrdili: bez driny a tímového poňatie je nečaká nič iné ako boja v ligovom suteréne.

"Proti druholigovým tímom sa nakopili únava, ale súpera sme aj ľahko podcenili.Nemôžeme si myslieť, že je prehráme kvalitou a pritom nebehať, "postrehol Kotal, ktorému sa pomaly rysuje základná zostava.

Jakuba bet365 mobil Jugase, ktorý sa vrátil do materského Zlína, by mohol na pravom bekovi nahradiť Radek Buchta, ktorý jar odohral ako stredný záložník. "Nič nové to nie je, na kraji obrany som hral ešte v druhej lige za Brno," uvied ol pre klubový web Buchta. Stopéra Aleša Schustera, ktorý laboruje s natrhnutým podkolennými väzivo a nestihne úvodné kolá, by mohol nahradiť mladík Jakub Šural. Vedľa kapitána Pavla Zavadila by sa mohla v strede poľa objaviť Znojemská akvizície Matúš Lacko.O miesto v zostave bojuje aj talentovaný mladík z Plzne Martin Chrien.

"Predpoklady má veľké, ale musí ich odovzdať pre mužstvo," oznamuje Kotal, ktorý hľadá pozíciu aj pre navrátilcov Michala Škodu, ktorý vlani hosťoval v Českých Budějoviciach.

Gólový útočník môže posilniť Brno v septembri. Šisler zostáva

"Môže hrať v útoku i zľava. Chystáme ho na obe varianty, pretože máme sľúbený príchod hrotového útočníka, "hovorí brnenský kouč. Otázkou však pre Zbrojovku zostáva, kedy to bude.Kanonier môže Brňany posilniť ešte v čase predsezónnej prípravy, ale aj v krajnom prípade až v septembri, kedy sa uzatvára prestupovej okno.

"Chceme priviesť kvalitného útočníka, ktorý bude na súčasné pomery v Brne nadštandard," potvrdzuje športové riaditeľ klubu Zdeněk Kudela. "Aj majiteľ (Václav Bartoněk) je pripravený investovať.


Obaja cítime, že potrebujeme útočníka, ktorý dokáže dať za sezónu aspoň desať gólov. "

Špekulovalo sa o Jablonecká dlháň Martinu DOLEŽAL. "V novinách som si však prečítal, že nám ho nepustí," pripúšťa Kotal. Vedenie Zbrojovky o konkrétnych menách zatiaľ nehovorí. Jasné naopak je, že Brňany neposilní avizovaný Jan Šisler z Mladej Boleslavi.Hoci sa kluby dohodli na prestupe 27-ročného stredopoliara, ten zostáva zatiaľ v Boleslavi.

"Od neho a od manažéra sme p očuli striktné požiadavku zotrvať na podmienkach, ktoré mal v Boleslavi," približuje športový riaditeľ. Zbrojovka so skúseným záložníkom, ktorý v Brne strávil predvlaňajšiu sezónu, tak zatiaľ nepočíta. "Môže sa stať, že sa na rokovanie ešte vrátime. Manažér a hráč vie, čo sme schopní ponúknuť, ale majú odlišný pohľad, "dodáva Kudela.

bet365 bonus