sobota 15. dubna 2017

NFL víkendové predpovede: Broncos mohli udusiť oslabené Patriots

Tu na Talkboard, vzdávame vďaka za viac konkurenčnom kole bodovania v našej Pick Six súťaže - po krviprelievania, ktorá bola týždeň 10. Traja hráči strelil perfektné šesť zo šiestich posledných vypršaní časového limitu, takže získať nejaké dovolenku fandiť , prosím, na dublinross, RedMove a Shane Kenneally.Chicago Bears omračujúce Green Bay Packers ako Brett Favre vráti do Lambeau Field Prečítajte si viac

Uma Modrá zostáva hornej celkovom poradí, keď veci sú stále skôr preťažené v loviace pack. Plná poradie v sekcii Komentáre v blízkej dobe.Do tej doby, tu je tento týždeň games.Minnesota Vikings @ Atlanta Falcons (nedeľa trinásť hodín ET / osemnásť hodín Bet365-Registrácia s bonusom tu GMT)

"Medveď sa nestratí tu vnútri budovy," povedal Falcons tréner Dan Quinn - snažiť sa rozptýliť vzduch úzkosti okolo svojho tímu po štvrtej prehre v piatich hrách. Upokojujúce slová, ale Atlanta fanúšikovia by ešte cítiť znepokojení Vikingovia zhromažďujú u brán.

Quinn Falcons mali plavbu do play-off po 5-0 štart, ale teraz dokonca aj ich wilcard nádeje sú v ohrození [Ich tréner oprávnene poukazovať na to každý z posledných troch straty boli detailné beh vecí - Atlanta má kombinovanú maržu zabitím stojí na iba sedem bodov - ale otras mozgu utrpel Devonta Freeman minulú nedeľu len pridáva na pocite, ktorý v tejto sezóne sa začína rozpadať. Zápchou napriek tomu môže hrať proti Minnesote, ale aj keby áno, môžeme počítať s Atlante odskočiť?


Vikingovia sú spadnutie deprimujúce porážke vlastné, drvené 30-13 Green Bay v hre ktorý mal ohlasujú svoj príchod ako nových pánov z NFC severu. Ofenzívny línie, ktoré držali baraních prudký nával prejsť bez vrecom o dva týždne skôr povolený Packers sa dostať do Teddy Bridgewater šesťkrát.Ale dojem som si vzal z tejto hry bolo viac, že ​​Vikingovia sú mladí a nekonzistentné tím ako preceňuje jeden našliapnuté k havárii. Vikingovia na winTampa Bay Buccaneers @ Indianapolis Colts (nedeľa trinásť hodín ET / osemnásť hodín GMT)

Najmladší predvolené quarterback v NFL urobila niektoré vážne pôsobivé pokroky v posledných týždňoch. Jameis Winston zviazaný s nováčika rekord NFL s piatimi povolenie pristátie proti Eagles, a odišla bez obratu v piatich zo svojich posledných šiestich zápasov. Pozdĺ ž cesty, on riadil Tampa Bay na 5-5 záznam, ktorý im dáva právo v tučný NFC zástupný lovu.

Ale najstarší quarterback v NFL robí celkom dobrú prácu, príliš [Matt Hasselbeck stratil malú silu paží a ako Winston poznamenal tento týždeň veľa vlasov od mladosti, ale Indianapolis doteraz vyhral všetky tri zápasy, ktoré hral. Jeho výkony v tejto sezóne obstojí aj v porovnaní s tými z muža, ktorého sa vyplnením pre Andrew šťastie.

Ale pre všetky naratívny odvolanie mladosti proti skúsenosti, nie som si istý, táto hra je definovaná jeho quarterbacks vôbec. Doug Martin je priemerne päť yardov za nosenie na zemi, zatiaľ čo Colts poradie 21. v lige proti behu. ovládanie lopty a metodické priestupok bude najlepšie zbraňou Tampa Bay proti súperom, ktorí stratili niektoré výbušnosti povinný dať body rýchlo, keď šťastie je z line-up.Buccaneers do winNew York Giants @ Washington (nedeľa trinásť hodín ET / ose mnásť hodín GMT)

Obri majú tendenciu využívať svoje nedávnych rokovaní s Washingtonom. Oni vyhrali všetkých posledných piatich head-to-hlavy, a sú 15-4 v tejto série siahajúcu až do roku 2006. V očiach newyorského bulvárnej tlače, Dan Snyder tím už nie sú súperi, ale "súperovi".

Pre všetkých, že je lákavé napísať Washington off v dôsledku jej 44-16 ponižovanie zo strany Karolíny, ale možno tiež chceme sledovať nerovnosti v tejto sezóne medzi výkonmi tímových doma a na road. Washington vyhrali ich posledné štyri zápasy na FedEx Field, bitie barany Eagles, piráti a svätcov - druhý o 33 bodov.Kirk Cousins ​​uvrhol deväť pristátie a žiadne zachytenie v tomto pruhu, v porovnaní s piatimi skóre a ôsmich zápasoch na ceste.

S DeSean Jackson zistenia jeho drážku opäť po dlhej prestávke, som si dokázal predstaviť Cousins ​​s inou produktívnejší výlet. Ide o rovnaký tím Giants, ktor� � sa vzdal 52 bodov svätých na začiatku tohto mesiaca, po tom všetkom. Washington winPittsburgh Steelers @ Seattle Seahawks (nedeľa 16:25 ET / 9.25pm ​​GMT) Facebook Twitter Pinterest Ben Roethlisberger sezóny bol spustošený zranenia. Foto: Charles Leclaire / USA Today športy

Seattle nedrží šťastných spomienok pre Steelers. Ich šesť porážok v siedmich cestných hier proti Seahawks sú len špičkou ľadovca.Pittsburgh Post-Gazette tento týždeň pripomenúť rad Steeler nehodách v Emerald City, vrátane príležitosti, v roku 1981, kedy bol ich let domov uzemnený hmlou. "Tú noc, niekoľko hráčov vyšli do miestneho podniku," napísal Ed Bouchet, "a záložné quarterback, Cliff Stoudt, zlomil pravú ruku, keď vynechal pasáž boxovacie vrece a narazil do potrubia."

Tohtoročný tím sa musel vysporiadať bez toho, aby každý z jeho najlepších dvoch signálových volajúcim (poznámka: kategória, ktorá nezahŕňa Michael Vi ck) na rôznych miestach v tejto sezóne, ale dorazí v Seattli sa obaja muži zdravé a ich tím pripravený pre playoff beh.Že sme dosiahli tejto fázy s 6-4 záznam napriek týmto prekážkam, nehovoriac o zranenie konca sezóny na Le'Veon Bell, hovorí do hĺbky a odolnosť tejto skupiny.

Seattle budú samy o sebe bez Marshawn Lynch, aj keď snaha barnstorming z bažanta Thomasa Rawls naznačujú, že nemusí byť tak zle minul. Väčšia Otázky pre mňa obklopujú Seahawks 'schopnosť chrániť Russell Wilson z Pittsburgh priechodu zhone, a ich schopnosť spomaliť Ben Roethlisberger a Antonio Brown na druhej strane hracej doby.

Možno si predstaviť, že Richard Sherman bude mať za úlohu pokrývať Browna, ale to nie je zárukou úspechu.V šiestich hier, ktoré Roethlisberger začalo v tejto sezóne, prijímač vyčesané absurdné 906 yardov z príjmu s piatimi skóre. Steelers do winNew England Patriots @ Denver Broncos (nedeľa 20:30 ET / pond elok 01:30 GMT)

Len šesť ďalších hier stojí medzi vlastenci a ich druhé neporazený pravidelné sezóny za menej ako desať rokov. Na papieri to vyzerá až príliš dosiahnuteľné. Broncos sú jediný tím nechal na svojom pláne s víťaznou záznam a budú vedení quarterback - Brock Osweiler -., Ktorá vykonala jeho vôbec prvý NFL začať minulý týždeň

Ale diabol je v detail.V minulých rokoch sme mohli čítať dlhý zoznam mien na správy o zranenia New England označujú ako akt Belichickian misdirection. Tentoraz sú dôkazy o skutočných problémoch.Vlastenci trestný čin zvládol obdivuhodne doposiaľ so stratou Dion Lewis a Julian Edelman, avšak Aaron Dobson vylúčené pre túto hru a Danny Amendola stavovom do vzduchu, Tom Brady sa začína dôjdu spoluhráčmi hodiť lopta sa.

A smutná keď je si myslieť, že môžeme nikdy neuvidí Peyton Manning námestí off proti Brady na rošte opäť Osweiler vyzeral celkom do bre minulý týždeň víťazstvo nad Chicago Jeho učenie krivka bude strmé proti obrany Bill Belichick, ale to najmenšie, čo môžem povedať, je, že dáva jeho tím väčšiu šancu na výhru ako verzia Manning, ktorý sme videli v 10. týždni proti Kansas City.

v Broncos nebude snažiť, aby túto hru na ramenách svojho quarterback je.Nádej, že bude obrana, ktorá má obmedzený súperov na 190,6 yardov na hru vo vzduchu môže udusiť tých niekoľko prijímačov, že Brady ešte zanechal na jeho likvidáciu. Broncos väčšiu šancu, než niektorý z tímov, ktoré išli pred nimi. Ale ja som stále môcť vybrať tím, ktorý doteraz stratil. Patriots do winBaltimore havranov @ Cleveland Browns (pondelok 8.30pm ET / utorok 01:30 GMT)

Má nejaká hra niekedy zapuzdrené sezóna tímom lepšie ako víťazstvo nad Baltimore St Louis minulý víkend?Keď predtým klesol na 2-7, bez kedy bol porazený o viac ako osem bodov, havrany konečne dosiah ol už dlho očakávanú víťazstvo…len stratiť ako ich spúšťanie quarterback a beží späť k zraneniu obdobie-končiť v tomto procese.

< p> Nie, že Browns fanúšikovia budú cítiť oveľa sympatie. Žiadny tím je bližšie zoznámiť s týmto pocitom, že sa koberec vytiahol spod nich.Málokto v Clevelande skutočne veril, že Johnny Manziel bola odpoveď na všetky (alebo akékoľvek) svojich modlitbách, ale boli aspoň užívať jazdu, keď sa pozerala, ako hodiť za takmer 400 yardov proti Pittsburghu.

News že on oslávil povýšenie do východiskovej quarterback by vyraziť do nočného klubu a následne bol zaradený k tretej reťazec, stačilo, aby dospelí muži plakať. Ale na strane plus, s Josh McCown späť v zostave a ich oponentov tak úplne spustošené zraneniami, Cleveland môže skutočne dostať win tento víkend. Browns vyhrať

Bet365-Okamžitý bonus