úterý 11. dubna 2017

Jordan Spieth bol muž v roku 2015, ale jeho výkony môžu podnietiť Rory McIlroy

Napriek tomu potvrdenie vzostupu Spieth sa na vrchol bol výrazný subplot na US PGA Championship. McIlroy opísal nárokovanie č.1 podľa Spieth ako "nevyhnutné" a bol úplne správna; Jeho sezóna, vo veku 22, bol snom

"To sa nikdy byť prijaté teraz odo mňa. Budem vždy No1 hráč na svete, "povedal Spieth. "Keď sa pozriem späť na tento rok, konzistencie, ktoré sme mali v tomto roku, a to najmä sú schopní posilniť ju v najväčších fázach, to je veľký staviteľ dôvery a to je to, čo sa nechá nás ako tím, aby sa stal najlepším." Od nadávať na ceste ku sláve na greeny: úsvit novej Jason Day Prečítajte si viac

Kontext prichádza prostredníctvom čísel.Tiger Woods v roku 2000 bolo široko predpokladal, že je na vrchole svojich síl ako prakticky neprekonateľný golfovú sily. V štyroch veľkých spoločností, Woods zaznamenal agregát 53 pod par. Že Spieth porazil že strelou zdôrazňuje senzačný rok.

Takže taky nie je len vyhlasovať Masters a US Open, ale skutočnosť Spieth bol výstrel z otvoreného majstrovstiev play-off a bol hráč posunúť Jason Day, eventuálne aj rekordný víťaz, u amerického PGA. Prostredníctvom akéhokoľvek generácie Spieth je beh musí byť považovaná za jednu z najlepších vôbec. Čokoľvek iné, čo robí v budúcnosti, tento mladý Texan bude navždy a neoddeliteľne spojené do roku 2015.

Jednoduchá analýza sa môže stať, že McIlroy bol poškodený úspechom Spieth je.V skutočnosti, opak môže byť pravdou. Dokonca Day triumf je pravdepodobné, že podnet na McIlroy, vzhľadom k tomu, frustrácie sa bude spá jať s major-menej rok. Málokto nemohol predvídať, že výsledok.

História nám hovorí McIlroy je u jeho najlepšie, keď napádaný niečo alebo niekoho. On vychutnáva vyhliadky pripojil, čo je prípad: že on je najlepší golfista na svete. Niekedy, bez toho by bol tlačený k preukázaniu, že McIlroy vyzerá, ako keby mu chýba určité percento výkonu. To je zaujímavý aspekt McIlroy charakteru, pokiaľ možno nevyhnutný rys pre niekoho, koho úspech vždy prirodzene.

Na rozdiel od Woods, McIlroy nie je posadnutý golf úspechu na úkor iných vecí.Existujú aj iné aspekty a pramene v rámci svojho života. Napríklad, to bolo povzbudzujúce počuť 26-ročný trvať minulý týždeň, že nemá v úmysle vzdať futbalových zápasov so svojimi priateľmi z dôvodu zranenia, ktoré narušil svojou sezónu.

Tí, ktorí vykazujú zjavnú nechuť k McIlroy svoje voľnočasové rozhodovanie bude žalostný o tom, ako von dotyku modern é športovci sú s realitou. McIlroy, úplne zámerne, chce zostať čo najviac normálne. Dobrý na neho pre túto voľbu.

V akom svete by sa mladí ľudia byť vylúčený z kickabouts kvôli falošným deklarovaním zodpovednosti alebo obchodné tlaky?McIlroy sa prenasledovanie voľby by mohli byť oveľa horšie, alebo oveľa nebezpečnejší, než je v skutočnosti pravda.

dominový efekt McIlroy členok väzu žiaľu, že jeho rok prijal svieži dynamický scenár rozšírené len by Spieth je svah cez rebríčku. V čase, keď sa objaví v play-off FedEx v Číne na záverečnom WGC udalosť roka, a v udalostiach, ktoré uzavrú European Tour v Race to Dubai, bude McIlroy v podstate štartovať 2015 znova.

má poslanie; znovu zaviesť to, čo bolo predtým a značná medzera v hornej časti rebríčka.Pre golf sám, ktorý vychutnáva poňatie súbojov, to nemôže byť nič iné ako lákavá situation.Haigh v pokojnej diligence je poučen ie pre ostatných

Musíte pracovať docela ťažké vidieť alebo počuť z Kerry Haigh, muž poverený PGA of America nastaviť miesto pre finálnu major roka. Je to náhoda, potom to, že americká PGA je stále najviac vzrušujúce zo všetkých štyroch major? U niektorých iných akciách, tí v pozadí, aby sa viac prominentné ako konkurenti

Haigh práce nezostane bez povšimnutia, a to najmä u partie hráčov -. McIlroy medzi nimi - ktorý ho chváliť dovoliť. Že nemá záujem o krádež výslnie len robí Haigh ešte príťažlivejšie.Golf by mohli ťažiť z viac ako on. Facebook Twitter Pinterest Brooke Henderson oslavuje svoje victort na Portland Classic. Foto: David Blair / Zuma Press / CorbisTeenage pocit Henderson sa zameriava na dvojaký úspech

Ak došlo k nešťastnej aspekt minulého víkendu, to prišlo v dôsledku US PGA Championship zatieňuje ohromujúci LPGA vyhrať Brooke Henderson. Na 21 pod par, Henderson bolo osem j asné pole.

17-ročný kanadský teraz získala plné členstvo na turné po vyhlasovať Cambia Portland Classic.Henderson, kedysi najlepšími amatérskymi na svete, boli predtým poprel, že by stav, pretože bola mladšia ako 18 rokov.

Tento týždeň vo Vancouveri, Henderson je zaručená osobitná pozornosť na Canadian Open žien. Jej ambície? "Back-to-back víťazstvo."