čtvrtek 13. dubna 2017

Trevi uspôsobený tak, aby vyhrať bezprecedentné tretie Prix de l'Arc de Triomphe

Veľkí majstri ako údajne Mill Reef, Peintre celebr a Dancing Brave tu získal svoje oblúkov, ale staré porasty sú teraz nepotrebný na 364 Unibet-Ďalšie informácie dní v roku. Obrovské davy, ktoré pred 50 rokmi napchaté do kurzu sú vzdialenou spomienkou a karty v hodnote € 200.000 odvíjať pred prázdnymi terás. Tieto stávkari sú po celej krajine v PMU kaviarne, zatiaľ čo pravda turfiste je vymierajúci druh.

Demolačné čaty sa bude pohybovať v krátko po nedeľňajšom závode, a to bude oveľa kompaktnejšie Longchamp, ktorá pozdravia racegoers na Arc deň v roku 2017 po tom, čo jeden rok presťahovanie do Chantilly.Tam mohol byť � �iadny lepší spôsob, aby sa rozlúčili s jeho oveľa-miloval predchodcu, avšak ako historické tretie víťazstvo Criquette Head-Maarek je Trevi (2,55).

Bolo by to nielen jedinečný úspech, ale najvhodnejšie aj vzhľadom k tomu, že hlava-Maarek rodiny združenie ako s dráhou a závod je ešte starší ako tribúnami. Tieto prvky však nezdá, aby sa dohodli, a suchý týždeň videl Trevi je cena siahajú od kurzy-na 11-10 proti.To je miesto, kde zostalo v sobotu ráno, dokonca aj po jednoznačnej remíze pre Treve v stánku ôsmich, kým Derby víťaz, Zlatý roh, a Frankie Dettori, skončil na vonkajšej strane. Niektoré bookiseries naznačujú, že Treveho cena by sa mohla v nedeľu ešte ďalej posunúť, ale akýkoľvek kurz šancí - proti päťročnému je veľmi spravodlivá cena. Pôda bude dobrá, nie pekná - veľmi podobná tomu, čo sa pred dvomi dňami viedlo pred dvadsiatimi mesiacmi - a zatiaľ čo šťastie v behu bude vždy faktorom na v eľkom poli v Longchampe, Treve má postoj a atribúty Aby sa znížil na minimum.

Zlatý roh je jediným súperom v nedeľnom teréne v hodnote 4 libier z hodnotenia Treve o Timeforme.New Bay, André Fabre vyškolený troch-ročný žrebček, ktorý získal Francúzskej derby Prix Niel v tejto sezóne, bude mať klasický profil s víťazom Arc v bežnom roku. Nie je tomu tak.

Na sušenie pôdu, Flintshire, minuloročný finalista, mohol bežať zase v poriadku, ale je to veľmi ťažké vidieť za pozoruhodné tretie víťazstvo Trevi, s Flintshire a New Bay prípadne vyplnenie miesta.

Prix Marcel Boussac je prvá skupina One na rejigged prevádzkovom stave u Longchamp.Ballydoyle (1,00) má niekoľko libier v ruke tam svojom odbore, zatiaľ čo Johannes Vermeer (1,35) môže dokončiť dvojaký pre Aidana O'Briena a Ryan Moore vo Prix Jean-Luc Lagardère.

draw, ako vždy, bude kľúčom k výsledku Prix de l'Abbaye a mekka Angel, víťaz Nunthorpe, má to najhoršie v 19.


Kroky (3.40) je veľká cena, ale v najlepšej forme svojej kariéry a má dobrý pitch v troch, zatiaľ čo LIMAT (4.50), finalista v Korunovačný Cupe v Royal Ascot, mali zaznamenať jeho prvá skupina Jeden úspech v Prix de la Foret.

Stávkovanie na Unibet