středa 12. dubna 2017

tréner Wales Warren Gatland má väčšie ryby smažiť, keď oči England

Wales môže byť liečenie ich prvé vo Svetovom pohári súpera Uruguaj sa slovným úctou ukazujú hlavných protivníkov, ale tým, že priznal, že už vie, že jeho tím pre zápas z nasledujúceho víkendu proti Anglicku a že v prvej polovici tohto týždňa tréning bol zameraný na turnaj sa hostitelia, tréner, Warren Gatland zjavne má väčšie ryby smažiť.

Uruguaj sú tvorené prevažne z amatérskych hráčov, vrátane Flanker, ktorého meno je voňajúce tej minulej éry v hre, Matias pivo a ich finálne warm-up zápas na konci minulého mesiaca bol 40-0 porážka do Japonska.Bude to menej súťaž a ďalšia otázka, či Wales je lepšie je 102 bodov, oni skórovali proti Portuga lsku v roku 1994 a zlepšenie na 98-bodové víťazstvo oni si užili viac ako v Japonsku v roku 2004, v čom bude začiatok dlhej tri týždne pre Los Teros.

Gatland, ktorý je bez tri jeho prvej voľby chrbte, ktorý vynechal hráči ako Jamie Roberts, Alun Wyn Jones, Taulupe Faletau, George sever, Dan Biggar a Gethin Jenkins z nedeľnej zápas deň 23, držať späť do Anglicka na Twickenham, a pre niektoré zapojené proti Uruguaju môže byť ich jedinou chuť pôsobenia v tomto turnaji s Fidži a Austrálii prísť.Facebook Twitter Pinterest Rugby World Cup video ukážka: Wales

"Musíme ísť von v nedeľu a vyhrať zápas, potom prípadne získať body," povedal Gatland. "To nie je nerešpektovanie Uruguaj v každom prípade, ale s šesťdňovej obrat do Anglicka, musíme dať našu pozornosť do prvých dvoch hrách.Máme zmiešané a uzavreté v tréningu tento týždeň: niektoré ohniská bola v Anglicku, ale to bolo asi Uruguaj v druhom diele "

Na otázku, či niekto bude hrať o miesto na boku u. Twickenham on odpovedal: "Nie tak celkom"

Two, ktorí budú hrať na ich miestach sú full-back Liam Williams a tighthead prop Samson Lee, ktorí budú robiť ich prvé vystúpenie od poslednej sezóne po chirurgickom zákroku.Skrumáž pol Gareth Davies, ktorý bol zvýšený z lavičky po zranení členku Rhys Webb utrpel na začiatku tohto mesiaca, bude robiť jeho prvý medzinárodný štart.

Wales kapitán Sam Warburton , je jedným z mála popredných hráčov zahrnuté do základnej zostavy. "Zúfalo som chcel hrať v úvodnom zápase ako je tomu v Cardiffe, ktoré som nehral na javisku sveta vo futbale, čo je vzácna príležitosť," povedal. "Bude to skvelý okamih pre mňa. Musíme byť nohu po dobu 80 minút proti Uruguaju, pretože nikto nevie, čo je dobré skóre proti nim, kým hrali niekoľko zápasov.Nechcete, aby sa obzrieť za mesiac a prajeme vám tlačil trochu ťažšie. "

Gatland povedal, necítil, že je to výhoda hrať Uruguaj najprv skupina zložená z troch päť najlepších tímov vo svetovom rebríčku spolu s Fidži, ktorý po vykonaní štvrťfinále 2007 na náklady Walesu, flope na Novom Zélande, o štyri roky neskôr. "Nevadilo by mi mať je posledný, ale to nie je niečo, čo sa sťažujú. Je to karta sme boli riešené spolu s krátkym obratu. Urobili sme v semifinále pred štyrmi rokmi a máme viac skúseného skupinu tentoraz. "

Gatland vybrala dve opensides v jeho zadnej rade, Warburton a Justin Tipuric.Keby mlčal potrebné čítať do nej bude táto kombinácia byť prostriedkom boja proti Austrálii v rozpise v prípade, že zopakovať trik proti Novému Zélandu v Rugby Championship hrať svoje dva brejky, Michael Hooper a David Pocock spoločne.

"debata v Openside je ten, ktorý ľudia chcú udržať otvorené," povedal Gatland.

"myslel som, že Sam bol mužom zápasu proti Talian sku pred dvoma týždňami, aj keď bol nie udelil to. Keby bol, to by mohlo vzali tlak na nás, ale my sme v skvelej pozícii, že bude dva svetové hráča na pozíciu.Vzali sme na rozhodnutie tentoraz dať niekoľkými ďalšími hráčmi odpočinúť. "

Bude to neskutočný začiatok pre Wales v tom, čo najnáročnejších bazéne v histórii Svetového pohára. "To by ma neprekvapilo, ak dôjde k rozrušeniu v skupine," povedal Warburton. "Je tu niektorá obtiažna zlomové body pre niektoré tímy a Fiji sú odlišné tvrdenia z doby pred štyrmi rokmi. To sľubuje, že bude dokorán. "

Rovnako ako mnoho pole pre welštiny.